Best på pris

Billigst for leietakere.

Vi fakturerer ingen gebyrer eller provisjon av utleie. Leiebetaling går uavkortet fra leietager til utleier. Dette skaper også større etterspørsel og gir deg flere oppdrag.

Størst fortjeneste for utleier.

Uavkortet leie fra leietager. Vi tar ikke provisjon eller honorar. Du får mer for hvert oppdrag. Andre aktører i vårt marked tar normalt 15 - 30% av leiesummen i honorar til seg selv. Hos oss tilfaller 100% hele leiesummen til utleier! 

Markedets billigste utleietjeneste.

Gratis annonsering i Finnmark, Troms, Nordland, Sogn og Fjordane, Telemark, Oppland og Buskerud. Innbyggere i øvrige kommuner betaler kun en årlig annonseringsavgift - uavhengig av antall annonser - på kr. 400,-. Inntil 5 bilder kan legges gratis til hver enkelt annonse.

Gratis endring av annonse og bilder.

Annonsør kan når som helst endre eller legge til tekst og bilder i annonsen uten kostnad. Standsmessig.no hjelper til gratis dersom ønsket.

Gratis presentasjon på forsida.

Medjevne mellomrom vil din annonse inngå gratis i slide showet på forsiden.

Gratis markedsføring i andre media.

Standsmessig.no markedsfører og tipser om din annonse også vha andre kanaler i ditt markedssegment.

 

Best på marked

Standsmessig.no har satt seg som mål å være markedsledende. Men dette alene er ikke godt nok for oss. I øyeblikket finnes et fåtall leverandører i vårt marked som hver seg har begrensede markedsandeler. Allerede i løpet av vårt første år oppnådde vi å bli den leverandøren som har tilbud i flest fylker. Det er dog kun en liten milepæl. Vi skal bygge markedsandeler langsiktig for å sikre et bærekraftig tilbud og drift for framtida. Målet vårt er å bli den mest attraktive portalen for utleie av skyssmidler for selskapelige anledninger i enhver krok i vårt land. Dette innebærer at vi også skal jobbe for skape nye markeder og derved stimulere og øke etterspørselen.

Bestille Oppdrag

Send forespørsel direkte til annonsører ved bruk av kontaktskjemaet i annonsen. All kommunikasjon og avtaler er et forhold mellom leietager og annonsør og skjer uten at standsmessig.no er involvert. Vi tar ingen gebyrer eller provisjon på inngåtte avtaler.

Priser Kjøring

Priser avhenger av type oppdrag og skyssmiddel. For bryllupskjøring er dette typiske prisnivåer.

Mellom 2.000,- og 4.000,-   skyssmiddel av god kvalitet.
Mellom 4.000,- og 7.000,-   sjeldnere kjøretøy av god kvalitet.
Mellom 7.000,- og 12.000,- de mest eksklusive kjøretøyene.

Design og utvikling av Abra ide AS