Bakgrunnen

Ideen for det som i dag har blitt standsmessig.no så dagens lys i 2007. Det var forberedelser til eget bryllup. Endeløse og sene kveldstimer på febrilsk jakt etter det perfekte skyssmidlet. Ikke et hvilket som helst, men det perfekte for oss på vår store dag. Som sto i stil til bryllupsparet, antrekk og atmosfære. Den gang som nå var profileringen av utleiemuligheter spredt enkeltvis i mange og godt skjulte, lokale siter på nettet. Det ble å surfe på kryss og tvers på webben i mang en sen kveldstime. Notere synbare registreringsnummere på fotos av doninger som passet, sjekke med Brønnøysund og så ringe bileiere.

Til slutt fikk vi reservert et riktig så standsmessig kjøretøy. Dog hører det med til historien at clutchen på det perfekte skyssmidlet røk to dager før bryllupsdagen!! Gode råd var dyre! Men med eminent innsats og velvillig støtte av bileieren ble det fikset en ny doning – ikke samme modell og farge - men så absolutt for oss nydelig og standsmessig!

Vi i standsmessig.no ser at det fortsatt er et begrenset tilbud og et uoppdekket behov for en sentralisert og landsdekkende annonseportal for utleie av standsmessige skyssmidler for selskapelige og andre spesielle anledninger. Dette vil nå rette på ved å gradvis bygge opp en norgesdekkende annonseportal.

Bryllupskjøring 1   DSC 0282

Bestille Oppdrag

Send forespørsel direkte til annonsører ved bruk av kontaktskjemaet i annonsen. All kommunikasjon og avtaler er et forhold mellom leietager og annonsør og skjer uten at standsmessig.no er involvert. Vi tar ingen gebyrer eller provisjon på inngåtte avtaler.

Priser Kjøring

Priser avhenger av type oppdrag og skyssmiddel. For bryllupskjøring er dette typiske prisnivåer.

Mellom 2.000,- og 4.000,-   skyssmiddel av god kvalitet.
Mellom 4.000,- og 7.000,-   sjeldnere kjøretøy av god kvalitet.
Mellom 7.000,- og 12.000,- de mest eksklusive kjøretøyene.

Design og utvikling av Abra ide AS