Foretaket

Stamnes Gjør Det Med Stil ble registrert som et enkeltmannsforetak med organisasjonsnummer 998 013 739 den 23. februar 2012. Foretaket er registrert i bransjen ”Drift av web-portaler”.

Den 1. april 2012 introduserte vi www.standsmessig.no på verdensveven. Standsmessig.no er primært en formidlingsportal for utleie av skyssmidler spesielt egnet for å sette et ekstra preg på en privat begivenhet eller et arrangement. I tillegg formidler vi utleie av kjøretøy for reklame, film og utstillinger.

Våre verdier

Vi setter våre kunder i forsetet. Derfor er våre verdier kundeorienterte. Velg oss og vi kan garantere at vi jobber for deg og dine tilbud på en standsmessig måte!

Tillit                       Vi skal ta ansvar og levere det vi lover

Ydmykhet         Vi skal være respektfulle og lytte til våre kunders behov, ønsker og andre innspill. Vi er opptatt av å lære av og yte våre nåværende og framtidige kunder rask og kvalitativ service. Vi skal etterstrebe å være være fleksible og smidige.

Mot                       Vi skal sette høye og ambisiøse mål og hele tiden jobbe for å videreutvikle oss og våre tjenester og tilbud til våre kunders beste. 

Glede                   Vår opptreden og framferd skal være basert på glede og entusiasme.

Bestille Oppdrag

Send forespørsel direkte til annonsører ved bruk av kontaktskjemaet i annonsen. All kommunikasjon og avtaler er et forhold mellom leietager og annonsør og skjer uten at standsmessig.no er involvert. Vi tar ingen gebyrer eller provisjon på inngåtte avtaler.

Priser Kjøring

Priser avhenger av type oppdrag og skyssmiddel. For bryllupskjøring er dette typiske prisnivåer.

Mellom 2.000,- og 4.000,-   skyssmiddel av god kvalitet.
Mellom 4.000,- og 7.000,-   sjeldnere kjøretøy av god kvalitet.
Mellom 7.000,- og 12.000,- de mest eksklusive kjøretøyene.

Design og utvikling av Abra ide AS