Hvordan komme i gang

Her kan du egenhendig promotere ditt kjøretøy for ulike typer oppdragskjøring som f.eks. bryllupstransport. Det er dine bilder, din tekst og ditt budskap. Grip sjansen nå - her kan du få et pent overskudd allerede ved første gangs utleie! Alternativt gi oss et hint og vi hjelper deg med å komme igang med annonsen. 

Standsmessig.no har som mål å være den billigste og mest velkjente og attraktive aktøren overfor både utleiere og leietagere i hele landet. Derfor tilbyr vi gratis annonsering fram til minimum 1. juni 2018 for innbyggere i utvalgte områder der vi fortsatt mener vi ikke har god nok etterspørsel og tilbud. Pr i dag gjelder dette tilbudet for Finnmark, Troms, Nordland, Telemark, Buskerud, Hedmark og Sogn og Fjordane. Annonsører bosatt i øvrige fylker kan promotere sin tjeneste mot en årlig mindre abonnementsavgift på kr. 400,-. Denne avgiften garanterer vi skal være markedsledende på pris. Oppdragshonorar tilfaller utleier 100% uavkortet.

Andre aktører krever normalt 15 - 30% av ethvert oppdrags leiesum som honorar til seg selv. Hos oss tjener du mest på oppdragene dine.


For å annonsere må du først være registrert. Det gjør du ved å velge "registrer deg" i menyen øverst. Der vil du bli bedt om å legge inn navn, e-post adresse og et egendefinert passord. Dernest kan du logge deg inn med brukernavn og passord. Velg så ditt type kjøretøy i "bruker meny" til høyre. Til slutt legger du inn alle data i annonseskjemaet og velger "lagre". Da er du ferdig!

Du kan når som helst editere kostnadsfritt på din annonse når du måtte ønske det.

Bestille Oppdrag

Send forespørsel direkte til annonsører ved bruk av kontaktskjemaet i annonsen. All kommunikasjon og avtaler er et forhold mellom leietager og annonsør og skjer uten at standsmessig.no er involvert. Vi tar ingen gebyrer eller provisjon på inngåtte avtaler.

Priser Kjøring

Priser avhenger av type oppdrag og skyssmiddel. For bryllupskjøring er dette typiske prisnivåer.

Mellom 2.000,- og 4.000,-   skyssmiddel av god kvalitet.
Mellom 4.000,- og 7.000,-   sjeldnere kjøretøy av god kvalitet.
Mellom 7.000,- og 12.000,- de mest eksklusive kjøretøyene.

Design og utvikling av Abra ide AS