Hvordan går jeg fram

Her kan du finne bryllupsbil, hest og vogn  eller annet kjøretøy med sjåfør / kusk som passer din anledning. Bryllupskjøring, reklame, film, bursdag, utdrikningslag, julebord, skoleball og andre arrangement. Alt fra det lille ekstra til det mest ekslusive kan du leie på www.standsmessig.no

Du sender uforpliktende forespørsel direkte til annonsøren ved hensyn av kontaktskjema som ligger i annonsen. Her kan du spørre om tilgjengelighet for din dag, pristilbud eller annen informasjon du måtte lure på.

For å sikre en grei, ryddig og effektiv kommunikasjon, vær nøye på å inkludere all relevant informasjon i din henvendelse som typisk ønsket starttidspunkt, kjørerute og sluttidspunkt for oppdraget.

De aller fleste av våre annonsører er private som tar på seg enkeltstående oppdrag på sin fritid. Jo tidligere du er ute med din forespørsel, dess større er muligheten for at annonsør er tilgjengelig. Om du ikke innen rimelig tid har fått respons fra skysstilbyder på din forespørsel, send oss en mail slik at vi kan ta direkte kontakt. Lykke til! 

 

Bestille Oppdrag

Send forespørsel direkte til annonsører ved bruk av kontaktskjemaet i annonsen. All kommunikasjon og avtaler er et forhold mellom leietager og annonsør og skjer uten at standsmessig.no er involvert. Vi tar ingen gebyrer eller provisjon på inngåtte avtaler.

Priser Kjøring

Priser avhenger av type oppdrag og skyssmiddel. For bryllupskjøring er dette typiske prisnivåer.

Mellom 2.000,- og 4.000,-   skyssmiddel av god kvalitet.
Mellom 4.000,- og 7.000,-   sjeldnere kjøretøy av god kvalitet.
Mellom 7.000,- og 12.000,- de mest eksklusive kjøretøyene.

Design og utvikling av Abra ide AS